Elvis: Leeft The King of Rock ‘N Roll Nog?

Elvis: is he still alive?

Veel mensen weten het zeker, Elvis leeft nog. Volgens de één woont hij in een bunker, volgens de ander werkt hij als verkoper bij de Burger King. Elvis Presley, The King of Rock and Roll. Op dit moment lijkt het mij zeer onwaarschijnlijk dat hij bij de Burger King werkt als verkoper aangezien hij 9 januari 81 jaar geworden zou zijn. Tijd om dieper in dit verhaal te duiken en kijken naar de redenen waarom mensen denken dat hij nog leeft.

1977, Graceland – Memphis, Elvis sterft op zijn landgoed. Maar er zijn onduidelijkheden over de doodsoorzaak. De officiële verklaring is dat hij gestorven is aan een hartstilstand, maar verscheidende artsen verklaren iets anders. Alleen niemand (op de vader van Elvis na) mag het autopsierapport inzien. Zeer opvallend. De vader van Elvis eist dat he rapport vijftig jaar lang niet openbaar wordt gemaakt. Waarschijnlijk deed hij dit om zijn zoon te beschermen. Deze was namelijk een erkend drank- en drugsliefhebber. Sommige fans vertrouwen het niet en denken dat zijn dood in scène is gezet.

Een reden waarom de fans het niet vertrouwen, is de grafsteen van Elvis. In zijn geboorteakte staat zijn middelste naam als Aron beschreven. Op de grafsteen staat de naam Aaron. Een van de tekenen dat Elvis niet onder deze grafsteen ligt begraven aldus de complotdenkers. Ook beweren deze complotdenkers dat er na de dood van Elvis nog één miljoen dollar van zijn rekening is afgeschreven.

Het wantrouwen van de fans wordt nog meer aangewakkerd door mensen die Elvis nog gezien te hebben na zijn ‘dood’. Zo werd hij gespot op het vliegveld van Memphis. Een passagier zou sterke gelijkenissen vertonen met Presley en hij zou op een vliegtuig zijn gestapt naar Argentinië. In 1988 claimt een vrouw uit Missouri dat zij en haar dochter Elvis twee keer te hebben gezien, bij een plaatselijke Burger King en in een supermarkt in Mississippi.

Maar er zijn nog wel meer mensen die zeggen dat ze ‘The King’ nog levend hebben gezien. Ik zet de mooiste even op een rijtje:
• Elvis wordt crowdsurfend gezien tijdens een optreden in Glastonbury.
• Elvis wordt gezien in een bar in Stockholm waar hij fluitend de vloer staat te dweilen.
• Elvis wordt gezien als T-shirtverkoper bij een concert van Oasis in Londen.
• Anderen denken dat Elvis door het leven gaat als Elvis-imitator in Las Vegas.
• Presley heeft een bunker onder zijn landgoed in Graceland gebouwd en zit daar zijn oude dag uit. Het gerucht ging dat Micheal Jackson hem daar sinds 2009 gezelschap houdt.

Het is alleen maar gissen naar wat er precies met Elvis, The King, gebeurt is. Veel complottheorieën zijn zeer ongeloofwaardig, maar wat wantrouwen wekt is dat het autopsierapport door niemand ingezien kan worden. Over negen jaar krijgen we allemaal meer duidelijkheid als het autopsierapport openbaar gemaakt wordt.

elvis 80 jaar
(Zo zou Elvis Presley eruit zien op 80-jarige leeftijd)

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *